Ефектно спрацювали! ЗСУ показали красиве відео "приземлення" ворожого безпілотника у соняшниковому полі

Українські захисники продовжують успішно завдавати втрат російським окупантам. Бійці показали потужне відео знищення ворожого безпілотника в соняшниковому полі, передають Патріоти України.

Чергових втрат росії завдали воїни повітряного командування "Центр". Окупанти втратили безпілотник типу "Птеро".

Захисники знищили безпілотник окупантів у соняшниковому полі

Воїни зенітного ракетного підрозділу повітряного командування "Центр" Повітряних Сил ЗСУ 31 липня влучним пострілом "приземлили" черговий ворожий безпілотний літальний апарат. Пробачте нам, соняхи… Але ми маємо бити цю наволоч та наближати перемогу! – зазначили захисники.

Захисники знешкодили безпілотник ймовірно типу "Птеро". Візуально він є схожим на "Орлан-10". БпЛА повинен був здійснити дорозвідку з метою коригування ворожих військ. "Цьогоріч знову соняшники пахнуть війною, але так надихають на Перемогу своєю красою", – підсумували бійці.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...