"Цей сусід буде з нами завжди поряд": Військовий зробив невтішний прогноз щодо завершення війни в Україні

Війна в Україні переходить у війну "за націю", оскільки воювати доведеться довго. Про це сказав командир 13-тої бригади оперативного призначення Національної гвардії "Хартія" - полковник Ігор Оболєнський в інтерв'ю УП, передають Патріоти України.

За його спостереженнями, зараз до людей приходить відчуття реальності. "Дуже хотілося всього і швидко. Але війна не буде 5-10 років, вона буде довше. Цей сусід буде з нами завжди поряд, і завжди він буде хотіти щось з нами зробити", - вважає військовий.

Він додає, що держава рухається в цьому напрямку, зокрема, буде більш компетентна селекція особового складу у ТЦК. "Людей будуть призначати за тим, яку освіту вони мають, які навчання. І це буде один із маркерів, що ми йдемо в правильному напрямку. Але війна не буде 5-10 років, вона буде довше. Цей сусід буде з нами завжди поряд, і завжди він буде хотіти щось з нами зробити", - наголосив Ігор Оболєнський.

Україна зробила Крим непридатним для російських військ: Годжес оцінив удари по півострову

понеділок, 20 травень 2024, 13:30

Сили Оборони України своїми ударами по військових об’єктах росіян в окупованому Криму роблять цю територію "непридатною" для ворога.Про це заявив колишній командувач військ США в Європі, генерал-лейтенант у відставці і військовий експерт Бен Годжес на ...

"Уже не біля кордону": Росіяни хочуть перетворити два великих українських міста на "сіру зону", - майор Нацгвардії

понеділок, 20 травень 2024, 13:22

Країна-терористка Росія хоче перетворити Суми та Харків на «сіру зону», тобто іншими словами на "санітарну зону". Таку думку висловив ветеран російсько-української війни, майор Нацгвардії у відставці Олексій Гетьман в ефірі «Еспресо». Як припускає Геть...