Екіпаж згорів разом з технікою: Миколаївські десантники знищили броньовані машини росіян

Російські окупанти щодня завдають ворогу втрат. Росія залишається не лише без техніки, а й без особового складу, передають Патріоти України.

Українські захисники вкотре демонструють загарбникам, що ті дарма пішли війною проти України. Адже ані народ, ані Збройні Сили не готові віддати ні клаптика землі, тому Україна буде битись допоки не поверне всі свої території.

Екіпаж згорів з ворожою технікою

Миколаївські десантники, захищаючи свою країну, знищили декілька одиниць бойових броньованих машин російських військових.

Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ повідомило, що воїни 79 окремої десантно-штурмової бригади Миколаєва знищили кілька одиниць ворожої техніки росіян, а екіпаж згорів разом з бойовими машинами.

Кожен окупант, який прийшов на нашу землю отримає свою кулю, кожна одиниця ворожої техніки перетвориться на обгорілий металобрухт, – сказав офіцер артилерійського підрозділу.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...