Екіпажі вже завершують навчання: ЗСУ поповнять одні з найкращих легких танків у світі - шведські CV-90

Ще в січні анонсувалося, що Швеція передасть Україні близько 50 штук CV-90. Час настав

Шведські CV-90 вважаються одними з найкращих у світі легких бойових машин

Сили оборони України отримають бойові машини піхоти CV-90 від Швеції, які стоять на озброєнні деяких держав-членів НАТО. Про це повідомляє Міноборони України.

"Одні з найсучасніших БМП стануть на захист України. Сили оборони України отримають БМП CV-90. Це буде чергова потужна допомога від шведських партнерів", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що броньовані машини CV-90 стоять на озброєнні низки держав-членів НАТО. Українські екіпажі вже завершують підготовку з їх опанування.

"Ми продовжимо підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно. У нас вже є глибше розуміння ваших операційних потреб. Ми обговорили деякі поставки Швеції для України, які містять CV-90. Ми працюємо над постачанням систем Archer, танків. Факт надходження цього озброєння означає, що ви можете використовувати це комбіноване озброєння", – сказав міністр оборони Швеції Пол Йонсон.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...