Екс-міністр освіти Шкарлет здивував своєю новою посадою на Чернігівщині

Колишній міністр освіти України Сергій Шкарлет повідомив про нову посаду, яку отримав на своїй "рідній" Чернігівщині. Шкарлет у своєму Telegram зазначив, що йдеться про місце в Національному університеті "Чернігівська політехніка", з яким він добре знайомий, передають Патріоти України.

"Відучора повернувся до рідної Чернігівської політехніки на посаду першого проректора", - зазначає він.

Серед основних пріоритетів на цій посаді Шкарлет визначає продовження відновлення університету; підготовка та проведення вступної кампанії 2023 року.

Також серед пріоритетів - розвиток міжнародної співпраці, зокрема розширення пулу університетів-партнерів за програмою Еразмус+, співпраця з Гліндорським університетом (Велика Британія) у межах програми Twinning, стажування студентів. Колишній міністр каже, що попереду багато роботи та завдань.

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...

Захарова пожалілася на "ворожі дії" країн Балтії та пригрозила "асиметричними заходами"

неділя, 5 травень 2024, 23:39

Представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Москва планує запровадити економічні та транзитні санкції щодо Латвії, Литви та Естонії за «ворожі дії» щодо Росії. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. «На ворожі дії прибалтів ...