Скабєєва буде битися в припадку? "Це наша колишня імперія": Екс-нардеп на КремльТБ назвав Росію частиною України (відео)

Колишній народний депутат України 5 скликання Олександр Ковтуненко в ефірі кремлівського пропагандистського телебачення назвав Росію історичною вигадкою і частиною українських територій, повідомляють Патріоти України.

Бурхливу дискусію з цього приводу він влаштував з російським сенатором Олексієм Кондратьєвим і ведучими програми "60 хвилин" телеканалу "Росія 1".

"Назвіть, будь ласка, пане сенаторе, російські етнічні землі", – звернувся українець до члена Ради Федерації РФ. На цю репліку Кондратьєв відповів твердженням, що Росія є багатонаціональною країною. У свою чергу, топ-пропагандистка Кремля Ольга Скабєєва їдко додала, що, згідно з логікою Ковтуненка, абсолютно всі етнічні території Росії належать Україні.

"Їх немає, ви придумані. Це наша колишня імперія, створена українцями і німцями, до речі", – заперечив їй екс-нардеп. "Вам лікаря не викликати?!" – скипіла після його слів скандальна ведуча. Її підтримав ще один російський пропагандист Араік Степанян, який почав викрикувати божевільну теорію про малоросів і великоросів.

Однак Ковтуненко на їхню істерику відреагував лише короткою реплікою про те, що сучасна російська мова була створена Олександром Пушкіним.

Як повідомляв OBOZREVATEL, ран

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...