Екс-регіонал скаржиться, що його не чують: Жванія звернувся до Зеленського з приводу "злочинів" Порошенка та Турчинова

За словами екс-нардепа, Петро Порошенко нібито є майстром провокацій і створення криз.

Давид Жванія. Фото: Вести.

Давид Жванія розмістив в Мережі відеозвернення до Володимира Зеленського, в якому нагадав, що раніше він вже зробив кілька зізнань у скоєнні злочинів разом з Олександром Турчиновим і Петром Порошенком, однак Ірина Венедиктова їх повністю проігнорувала. При цьому колишній народний обранець допустив, що від глави держави можуть приховувати інформацію, передають Патріоти України.

Жванія підкреслив - поки генеральний прокурор мовчить, його застереження вже збуваються, і Петро Порошенко вже нібито почав розхитувати ситуацію в Україні. На думку екс-нардепа, одним з елементів цього розгойдування є звинувачення на адресу найближчого оточення Зеленського, яке сьогодні відкрито звинувачують в роботі на Москву.
Жванія переконаний, що «порохоботи» спершу звинуватять команду глави держави в зраді, а потім почнуть закликати людей виходити на вулиці. Він попередив - після цього Зеленський вже не знатиме, що йому робити далі. За словами екс-нардепа, Порошенко є майстром провокацій і створення криз, і в цьому він дійсно є кращим фахівцем в Україні.

Знайшов, де шукати кохання та дружбу: На Росії арештували американського вояка, який приїхав на романтичну зустріч

вівторок, 7 травень 2024, 9:32

Минулого тижня в Росії затримали американського військовослужбовця, який приїхав у російський Владивосток на зустріч з жінкою, з якою мав романтичні стосунки, повідомляє NBCNews з посиланням на речника армії США . За словами чотирьох американських чин...

"Я бачив, як іде боротьба на Донбасі": Австрійський генерал назвав головні помилки Росії під час вторгнення в Україну

вівторок, 7 травень 2024, 8:30

Починаючи повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року керівництво Росії недооцінило готовність українського народу до опору та стійкість Збройних сил. У Кремлі були впевнені, що спротив буде таким слабким, що можна буде швидко взяти Україну...