Екс-регіональна нечисть, котра на срібняки держави-агресора живе між Україною та США: Бондаренко назвала ЗСУ "злочинцями" (відео)

Записна "рускомирівка" та екснардеп від партії Януковича, як і чимало її московських хазяїв намагається вкладати зароблене за уславлення держави-агресора далеко за межами скрепної недонаддержави. Дітки живуть у "клятій Америці", де і сама частий гість

Екснардепка Олена Бондаренко викликала обурення офіцера Збройних Сил України Анатолія Штефана, назвавши українську армію "злочинницею". Коментар на її заяву в етері телеканалу "НАШ" військовослужбовець опублікував на своїй сторінці Facebook. Він підкреслив, що провокаційні висловлювання вже розтиражували ЗМІ країни-агресора – Росії, зазначають Патріоти України.

"Ми воюємо з тими, хто на цю війну не з'явився. Довести присутність регулярних військ – неможливо. А ось докази того, що власні Збройні Сили [влаштовували] збройні обстріли, докази, на жаль, є", – заявила Бондаренко в дусі російської пропаганди

"З нашої української армії зробили злочинницю. Будь-хто, хто зараз носить погони, по моралі та за законом – це злочинці в нашій країні", – сказала вона.

Штефан написав, що заяву екснардепки вже "розтягнули всі російські інформагентства та пособники окупантів".

"Тобто через 7 років війни, тисячі доказів російської агресії, колишня депутатка в ефірі телеканалу, який має дозвіл на українське мовлення, відкрито заявляє, що воїни ВС злочинці? Що армія – це злочинниця?" – обурився він.

Офіцер наголосив, якщо на цей інцидент ніяк не відреагує Служба безпеки України, Національна поліція, Нацрада з питань телебачення і радіомовлення, то "реакція буде від ветеранів і воїнів Збройних Сил України".

"І ця реакція, на мою думку, вже наближається з великою швидкістю. Ніхто не дозволить ворогам та їхнім пособникам так себе вести по відношенню наших воїнів. Це моя особиста позиція як військового, так і командира", – заявив Штефан.

Пізніше під своєю публікацією він повідомив, що на ситуацію відреагувала Нацрада з питань телебачення і радіомовлення.

"На наступне засідання готується розгляд питання щодо цієї заяви, а також телеканалу "НАШ", де ці заяви систематично транслюють", – уточнив офіцер.

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...