Екс-СБУшник зізнався: Стало відомо, через кого загинули українські військові під Дебальцевим у 2015-му (відео)

За весь час оборони Дебальцевського відступу загинуло 136 і було поранено 331 військовослужбовця ЗСУ.

Василь Прозоров. Фото: скріншот з відео.

Колишній співробітник Служби безпеки України Василь Прозоров, який заявив про роботу на користь Росії, розповів, як злив інформацію про гуманітарний коридор у Дебальцевому в 2015 році, передають Патріоти України.

"Був організований витік інформації, і від операції вирішили відмовитися. По лінії СБУ відповідав за це генерал Маліков, він тоді був начальником оперативного штабу центрального апарату СБУ в Краматорську, а мої співробітники були якраз в його команді", - сказав Прозоров.

Як відомо, гуманітарним коридором за домовленістю з "ДНР" і Росією виходили українські військові. Проте домовленість не була дотримана, бійців накрила російська артилерія.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...