Екс-ведуча "1+1" Герасим'юк перетнула межу: "Під час президентства Петра Порошенка регулятор жодного разу не намагався захистити від критики публічну особу", - член Нацради

​Ветеран "Комсомольської правди"​ очолила травлю колишнього ілюстратора цього видання Сергія Пояркова і "порошенківського" телеканалу, захищаючи честь і гідність нового президента і весь "обурений український народ"

Член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський заявив, що під час президентства Петра Порошенка регулятор жодного разу не намагався захистити від критики публічну особу. Про це він заявив в ефірі "Прямого", зазначають Патріоти України.

"Це дуже дивно. Тому що всі попередні чотири роки я працював в умовах, коли з більшості телеканалів лилася критика чинного президента, на той момент це був п’ятий президент України Петро Порошенко. Критика, яка дуже часто була емоційною, неконструктивною, яка мала формулювання доволі девіантні. Тобто це було неприйнятно. Як на мене, висловлювання пана Сергія Пояркова є неприйнятними. Я вважаю, що некоректно давати це в ефірі. Це така позиція доволі сумнівна, як на мене. Я би таким чином не висловлювався", - заявив він.

"Але такі висловлювання лунали з ефіру впродовж останніх років. І національна рада жодним чином ніколи не реагувала і не намагалася захистити Петра Порошенка від будь-якої критики, від будь-якої заяви. Більше того, під час засідання я наводив пісню, назва пісні не дуже гарна… Вона стосувалася також президента. Там розвідниця-снайперка, дівчина в ефірі телеканалу ZIK в 17 році, здається, в червні заспівала пісню, і пісня перебивалася кадрами за участю першої особі. Ці слова були образливими. І вони на 300% зачіпали честь і гідність президента України. У нас відбулася коротка дискусія, і рішення було одностайним: ми не можемо бути адвокатами публічної особи…", -додав Костинський.

Нагадаємо, 10 січня члени Національної ради по під головуванням виконувачка обов'язків голови Нацради, сток повноважень котрої минув літом 2019 року, і котра наразі знов балотується до цього органу вже від фракції "Слуги народу", шістю голосів призначили перевірку Телеканал "Прямий" через некоректні та емоційно неврівноважені висловлювання Сергія Пояркова на адресу Президента України.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...