Ексголова МВС сам розповів про причини: До Авакова прийшли з обшуками

Служба безпеки України та Держбюро розслідувань провели обшуки у колишнього міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Про це сам екс-глава МВС повідомив у коментарі УП, передають Патріоти України.

За його словами, обшуки пов'язані із закупівлями французьких вертольотів Airbus за часів його перебування на посаді міністра. "Закінчили обшук щодо аварії вертольота. Дивилися контракти Airbus 6-річної давнини. Звісно, нічого".

Аваков наголосив, що контракти затверджували Кабмін і Рада. Правоохоронці, додав екс-глава МВС, формально відпрацювали версію. Тобто обшуки були проведені через падіння вертольота ДСНС у Броварах.

Трагедія у Броварах 18.01.2023

18 січня в місті Бровари Київської області розбився вертоліт, на борту якого було керівництво МВС. Вертоліт впав на територію дитсадка. На місці падіння виявлено 14 загиблих, серед яких дитина.

На борту гвинтокрила перебували дев'ятеро осіб, серед яких міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін, держсекретар МВС Юрій Лубкович, помічники та члени екіпажу. Всі вони загинули.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...