До втечі готовий? Ексголова МЗС часів Януковича Леонід Кожара, котрий застрелив під час сварки товариша по чарці, вийшов під заставу. І браслет надіти "забули"

"Не имей 100 рублей, а имей 100 друзей"

Колишній очільник МЗС України Леонід Кожара, який фігурує у справі про вбивство бізнесмена Сергія Старицького, заплатив заставу та вийшов на волю з СІЗО. Про це повідомила дочка загиблого бізнесмена Катерина Старицька, зазначають Патріоти України.

"Це все відбувається при тому, що вже доведено експертизами факт вбивства та їх більш ніж достатньо. І так, скоро буде два роки, як тривають судові розгляди. Апеляцію на це рішення ні у нас (потерпілих), ні у прокурора не прийняли. І електронних браслетів у держави звичайно ж немає", — зазначила Старицька.

Адвокат Кожари Денис Ломанов у коментарі "Суспільному" підтвердив цю інформацію.

Нагадаємо, 21 лютого 2020 року у маєтку міністра закордонних справ в уряді Миколи Азарова Леоніда Кожари, знайшли тіло бізнесмена Сергія Старицького. 22 лютого національна поліція за погодженням із прокуратурою перекваліфікувала розпочате кримінальне провадження з самогубства на умисне вбивство.

Нібито під час застілля у Кожари виник конфлікт зі Старицьким, який переріс у бійку. Припускається, що ексміністр вдарив Старицького пістолетом у потилицю, а потім вистрілив у голову.


Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...