Ексголова МЗС Литви пожартував про знищення Кримського мосту, у Росії дипломату пригрозили "судним днем"

Ексміністр закордонних справ Литви, а нині посол країни у Швеції Лінас Лінкявічюс пожартував про знищення Кримського мосту. У Росії вибухнули погрозами. 27 квітня Лінкявічюс опублікував у X (Twitter) жарт про Кримський міст, передають Патріоти України.

Він натякнув, що Сили оборони України можуть знищити незаконно збудовану споруду. «Якщо хтось ще не встиг сфотографуватися на Керченському мосту, то ще є час», — написав він.

Водночас перший заступник постійного представника Росії в ООН Дмитро Полянський пригрозив ексміністру Литви. Полянський стверджує, що настане «судний день», коли «раболіпні прибалтійські болонки» пошкодують про подібні висловлювання.

Вже є кандидат на посаду: Путін знімає Шойгу з посади міністра оборони РФ

неділя, 12 травень 2024, 21:59

Російський диктатор Володимир Путін вирішив призначити нового міністра оборони замість чинного голови відомства Сергія Шойгу. Про це повідомляє пресслужба так званої "Ради Федерації" РФ, передають Патріоти України. Замість Шойгу Путін запропонував приз...

У Швейцарії заговорили про повернення чоловіків-українців

неділя, 12 травень 2024, 21:44

У Швейцарії представники щонайменше двох парламентських політичних партій публічно заявили про необхідність повернення до України військовозобов'язаних чоловіків-біженців. Про це йдеться у Neue Zürcher Zeitung із посиланням на заяву радника Вільної дем...