Екснардеп-"регіонал", а нині голова Одеського районної ради відкрито привітав засудженого за держзраду Януковича з днем народження

Потім "регіонал" отямився й перелякався від того, що наробив. Але запізно

Колишній член Партії регіонів, депутат Верховної Ради VI-VIII скликань, а нині голова Одеського районної ради Віталій Барвіненко вирішив привітати заочно засудженого президента-утікача Віктора Януковича з днем народження. Відповідний допис з бравурним фото експрезидента з'явився на фейсбуці Барвіненка в п'ятницю, 9 липня 2021 року, зазначають Патріоти України.

"71 сьогодні. Пам'ятаю як 60 святкували. А тепер ніхто й не згадає. Sic transit gloria mundi", - написав очільник Одеської райради.

"Щоправда, текст простояв недовго - хвилини три, а потім був вилучений", - зазначає з цього приводу одеська інтернетгазета Думская.net.



Скріншот було збережено.



Барвіненко тричі був нардепом від різних партій - спочатку від БЮТ, потім від Партії регіонів, а до 2019 року від "Відродження".



Читайте також: Зеленський відповідає на запитання точно так, як Путін і Янукович, - Портников



Наразі Віталій Барвіненко представляє партію "Довіряй справам" одеського міського голови Геннадія Труханова.


Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: