Ексочільник МЗС назвав два фактори, через які Кремль приречений програти у війні

Перемога України у війні або поразка Росії залежить як мінімум від двох факторів. Про це в ефірі Радіо НВ заявив колишній український міністр закордонних справ Володимир Огризко, передають Патріоти України.

"Зброя вже надходить. І надходить те, яке нам реально потрібно. Нехай і з запізненням, але все-таки воно є. Також ми маємо, хоч і не повні, але дуже болючі для Росії економічні санкції Заходу, вони будуть продовжені. Це два фактори, які говорять про те, що шансів здобути перемогу у РФ немає. [...] Росія сама себе знищила . І цей процес зараз піде з прискоренням", - сказав дипломат.

Водночас Огризко зазначив, що певну частину захоплених територій окупанти все ще можуть утримувати деякий час і здійснювати на них звірства. "Вони вже лякали нас ядерною загрозою, ядерними ударами і застосуванням інших видів засобів масового ураження", - підсумував Огризко.

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...

Захарова пожалілася на "ворожі дії" країн Балтії та пригрозила "асиметричними заходами"

неділя, 5 травень 2024, 23:39

Представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Москва планує запровадити економічні та транзитні санкції щодо Латвії, Литви та Естонії за «ворожі дії» щодо Росії. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. «На ворожі дії прибалтів ...