Ексочільниця МЗС Австрії, яка танцювала з Путіним, замилувалася красою зими в Росії - їй жорстко відповіли

Ексочільниця Міністерства закордонних справ Австрії Карін Кнайсль, яка також прославилась танцем з очільником Кремля Володимиром Путіним на власному весіллі 2018 року, опублікувала у мережі фото зимових пейзажів з Москви, підписавши їх: "Москва + сніг = краса", передають Патріоти України.

Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький у відповідь на її допис опублікував зимові фото Києва та Харкова, у яких проблеми з електроенергією, та які постійно потерпають від обстрілів Росії, з підписом: "Сніг, темрява, війна. Київ та Харків".

Крім того, польський прем'єр показав фото з українськими військовими, які попри сніг та темряву, продовжують захищати Україну від російського вторгнення.

"Я горжусь": Мер затопленого Орська відповів на критику щодо сина, який живе у Саудівській Аравії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:56

Мер Орська Оренбурзької області, затопленого внаслідок прориву дамби, відповів на критику співгромадян, які дорікнули йому у тому, що його рідні знаходяться за кордоном. За даними ЗМІ, сім'я Василя Козупиці давно покинула РФ і зараз живе у Саудівській ...

"Торг" триває: Сі Цзіньпін запропонував чотири принципи врегулювання "конфлікту в Україні"

вівторок, 16 квітень 2024, 16:49

Президент Китаю висловив підтримку ідеї проведення міжнародної мирної конференції. Як пише BBC, під час зустрічі з канцлером Німеччини Олафом Шольцем у Пекіні президент Китаю Сі Цзіньпін виклав чотири принципи врегулювання "конфлікту в Україні", переда...