Експерт розказав, уряд якої великої країни не наклав жодних санкцій на Росію

Уряд Китайської Народної Республіки станом на сьогодні не наклав жодних санкцій проти Російської Федерації. Про це заявив керівник відділу навчання та розвитку аналітичної компанії YouControl Михайло Кольцов в ефірі інформаційного телемарафону, передають Патріоти України.

"Якщо ми говоримо про санкції саме від урядів, то лідером є Сполучені Штати, на другому місці йде Велика Британія, далі - Швейцарія, Європейський союз та Японія. Швейцарія наклала 887 санкцій, переважно стосовно фізичних осіб. Найменше - це ті, хто взагалі не наклав санкції. Китай є абсолютним лідером, тому що він не наклав жодних санкцій", - сказав він.

Також він додав, що намагаються не накладати санкції проти РФ ті країни, які раніше мали тісні економічні зв'язки з агресором. Це - Сербія, Угорщина, африканські країни.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...