Експерт розповіла, яких продуктів не вистачає в Україні і чи буде дефіцит

Україна в змозі забезпечити внутрішню потребу практично у всіх продуктах харчування. Про це в коментарі "РБК-Україна" сказала Світлана Литвин, аналітик Українського клубу аграрного бізнесу (УКАБ), передають Патріоти України.

За словами експерта, серед бакалійної групи спостерігається певна обмеженість пропозиції гречки, однак ця проблема, на її думку, буде вирішена в міру надходження врожаю нового року.

Також цього року із запізненням практично на місяць почали надходити молоді овочі врожаю цього року (морква, буряк, кабачки). Експерт нагадала, що в попередні роки вони надходили раніше з південних областей нашої країни, які зараз частково тимчасово окуповані.

"Цього року пропозиція обмежена, і в міру дозрівання і надходження овочів з інших областей ціна буде поступово знижуватися", - зазначила Світлана Литвин.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...