Експерт розповів, як погода взимку вплине на ситуацію на фронті і які погодні умови будуть більш вигідними для ЗСУ

Війна не закінчиться до осені і триватиме зимою. У цю пору інтенсивність бойових дій однозначно знизиться. Для української армії вести бої краще, коли стабільна погода. Про це "24 каналу" розповів військовий експерт Ігаль Левін, передають Патріоти України.

"Це не означає, що вони завершаться. Це не означає, що не буде наших контрнаступальних дій або спроб у ворога наступати. Просто інтенсивність цього зменшиться", – зауважив військовий експерт.

За його словами, на півдні, зокрема степи, і війна там іде в лісових насадженнях. Узимку там не буде листя, заховатись немає як. Ми бачимо ворога, ворог бачить нас.

"Контрнаступ України зараз має створити кращі умови для становища на фронті, коли воно зафіксується ближче до зими. Якщо буде холодна зима, то буде статичне протистояння. Хто краще підготується до весни, в того в руках і буде ініціатива, – підкреслив військовий експерт.

Шукав швидкого заробітку: У Харкові затримали хлопця, який допомагав росіянам готувати наступ та збирав дані про ЗСУ (фото)

четвер, 16 травень 2024, 11:59

В Харкові вдалося викрити та затримати ще одного агента фсб – шукав швидкого заробітку, тому потрапив "до уваги" російських агентів. Хлопець мав збирати дані про місця базування українських захисників та фіксувати геолокацію. Про це повідомляє Служба б...

Найближчі півтора місяця - особливо небезпечні: Комбат виступив з попередженням для мешканців Харкова

четвер, 16 травень 2024, 11:36

Максимальне загострення на фронті, зокрема в Харківській області, триватиме близько півтора місяця, коли росіяни матимуть "вікно можливостей", поки до України йтиме необхідна допомога від США. Таку думку висловив командир батальйону ударних безпілотних...