Експерт розповів про ситуацію на фронті: Де найближчим часом будуть розвиватися бойові дії

Військовий експерт Сергій Грабський вважає, що протягом найближчих днів серйозних змін лінії фронту не варто очікувати. Збройні сили України активно впливають на противника, знищуючи його ресурси. Про це він сказав в ефірі телеканалу FREEДОМ, передають Патріоти України.

"Бойові дії в такій же активній фазі продовжуватимуться здебільшого на Луганському та Донецькому напрямках. На Запорізькому напрямку ми навряд чи побачимо активізацію бойових дій із боку супротивника", - вважає Грабський.

Натомість можуть посилитися бої за Бахмут, який окупанти отримали наказ захопити до 20 лютого. Також експерт каже, що ворог буде намагатися продовжувати наступ у Луганській області. "Там позиції набагато слабші, і чекати на якісь серйозні зміни навряд чи доведеться. Тому ситуація розвиватиметься саме навколо Донецької області", - наголошує Сергій Грабський.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...