Експрем'єр Гончарук розповів, як його відставка була пов'язана з Коломойським

Колишній прем'єр-міністр України Олексій Гончарук підтвердив, що однією з причин його відставки був конфлікт з бізнесменом, колишнім головою Дніпропетровської ОДА Ігорем Коломойським. В ефірі "Свободи слова Савіка Шустера" ведучий заявив, що про це написала 4 березня 2020 року газета The New York Times. Сам ексглава уряду частково підтвердив цю заяву. Програму транслювали на YouTube-каналі Shuster online в п'ятницю, 5 березня, передають Патріоти України.

"Так, це частково правда, звичайно. Але це не єдина причина, чому це сталося. Ще раз хочу повторити: питання не в Коломойському, в Україні багато людей, багато великого бізнесу, які вважають, що вони мають право впливати і тиснути на уряд, намагатися поставити своїх людей на державні компанії", – сказав Гончарук.

Експрем'єр додав, що проти всіх цих людей робота велася однаково, тому Коломойський – тільки один з людей, "які не були щасливі" від діяльності влади.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...