Експрем’єр Гончарук вирішив поспостерігати за Україною з американського далека

Кількамісячний похід у прем'єр-міністри однієї з найбільших країн світу карколомно підвищив статус та гонорари колись скромного українського експерта.

Колишній прем’єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив, що наступні місяці проведе переважно у США. При цьому наголосив, що повернеться сильнішим, зазначають Патріоти України.

"Наступні місяці проведу в Північній Америці. Переважно на Вашингтонщині. Там буде відбуватись багато важливого, що безпосередньо впливатиме і на Україну. Ще один важливий фронт роботи для майбутнього нашої країни. Та і давно хотів подивитись на Україну з відстані. Іноді так загальну картину видно значно краще, бо коли перебуваєш в потоці нашого щоденного політичного трешу, часто емоції беруть гору", - написав Гончарук у Facebook.

Він зазначив, що буде "ділитися думками" та "повернеться сильнішим".

У коментарі в програмі "Життя відомих людей" він розповів, що їде до США навчатися, а потім планує повернутися в українську політику.

Він став наймолодшим прем'єр-міністром у світі та вже з перших днів узяв курс на боротьбу з корупцією. Але через пів року правління Олексію Гончаруку довелося піти у відставку. Тільки для ЖВЛ Олексій розповів, чому так швидко минула його каденція, як із 16 років почав втрачати найрідніших, хто і чому був проти його прем'єрства та що робить колишній прем'єр-міністр Олексій Гончарук зараз.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...