Ексведучий телеканалу Медведчука притягнув в ефір на "Україна-24 Сивоху, щоб разом побідкатись не про той шлях України та "націоналістичний диктат" на Донбасі

Колишній радник секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергій Сивохо з'явився на телеканалі "Україна 24". Його ексведучий підсанкційного телеканалу "112 Україна" Володимир Полуєв, котрий влаштувався на телеканал Ріната Ахметова, представив "лідером національної платформи примирення та єдності", зазначають Патріоти України.

В ефірі Сивохо говорив про "альтернативний план реінтеграції Донбасу", а урядовий законопроєкт щодо тимчасово окупованих Росією районів Донецької і Луганської областей назвав "диктаторським".

"Законопроєкт від Міністерства реінтеграції виглядає так, ніби ми зайшли туди з боями, звільнили цю територію і починаємо вести себе, як повноправні господарі - всіх жителів обмежуємо в правах, вони не мають права не голосувати, з амністією складна ситуація. Просто ведемо себе, як диктатори на тій території. Як ви думаєте, чи багато людей на тій території захочуть, щоб Україна повернулася в Донбас?", - заявив Сивохо.

"Ми зараз тільки і тримаємося за гачок Мінських угод, якщо їх не буде, то почнеться хаос", - також сказав він і назвав Мінські угоди "міжнародним договором".

Позаторік Сивохо заявляв про "просити вибачення" у жителів окупованого Донбасу. Також заявляв про "внутрішній конфлікт".

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...