Емоційно з'ясовували стосунки за допомогою рук: У мережу потрапило відео зустрічі Зеленського і Орбана в Брюсселі

Орбан підійшов до Зеленського поговорити: емоційно з'ясовували стосунки за допомогою рук

На полях саміту у Брюсселі до президента України Володимира Зеленського підійшов голова угорського уряду Віктор Орбан. Політики провели нетривалу, але емоційну розмову, передають Патріоти України.

Жвава розмова двох лідерів потрапила до об'єктивів камер журналістів.

На кадрах видно, що ініціатором розмови став прем'єр-міністр Угорщини, який підійшов до українського лідера, коли той сидів за столом та розмовляв із головою Євроради Шарлем Мішелем.

Зеленський та Орбан потиснули один одному руки, а потім деякий час про щось поговорили "на ногах", активно жестикулюючи та висловлюючи емоції.

У пресслужбі Офісу президента України наразі не повідомляли про переговори глави держави з угорським прем'єром. Варто зазначити, що Угорщина з 1 липня розпочне піврічне головування у Раді Євросоюзу.

Вибори у парламент Франції: Ультраправі здобувають приголомшливий успіх. З’явилися результати екзитполу

неділя, 30 червень 2024, 23:35

У Франції завершилось голосування у першому турі парламентських виборів. За результатами екзитполу, у першому турі перемогла ультраправа партія Національне об'єднання, повідомляє Le Figаro у неділю, 30 червня. . Так, за результатами екзитполу Ifop, па...

Не приховувати, а викорінювати!

неділя, 30 червень 2024, 23:09

Чим більше влади має правитель – тим важче йому з нею розлучатися. І тим частіше виникають різні ідеї: як би щось зробити так, щоб свято влади ніколи не закінчувалося. Основним симптомом є намагання за будь-яку ціну заглушити критику. Причому так, щоб...