Епічна історія з таким же фіналом: Українець утік від мобілізації в Росію, потрапив до армії окупантів, а потім - у полон ЗСУ (відео)

Мешканець Одеської області Артур Ян утік від мобілізації з України і потрапив до російської армії. Відео із розповіддю чоловіка оприлюднив журналіст Андрій Цаплієнко, передають Патріоти України.

34-річний мешканець селища Березине Тарутинського району боявся воювати, тож вирішив, що зможе уникнути цього в Росії. Там у нього проживав брат. Артур Ян заплатив $6 тис., щоб через Молдову дістатися до країни-агресорки. Щоправда до брата так і не доїхав, бо вони посварилися. Жив у знайомого в Псковській області, потім у Нижньому Новгороді. Житла і роботи не було, тож українець вирішив, що вбивати співвітчизників – найкраще рішення в такій ситуації, і підписав контракт із російською армією. Він став штурмовиком 154-го танкового полку.

Коли Артур усвідомив що тепер є окупантом, він пішов до українських позицій і здався.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...