Епідемія суїцидів триває: У Москві застрелився топменеджер дочірньої фірми "Російських залізниць"

У Москві - черговий суїцид серед топменеджерів. Цього разу застрелився директор дочірньої компанії РЖД ("Російські залізниці") "Цифрова логістика". Про це повідомляє Telegram-канал "Оперативний ЗСУ", передають Патріоти України.

Тіло 52-річного директора дочірньої компанії РЖД "Цифрова логістика" Павла Пчельникова знайшли на балконі в його московській квартирі на Коломенській набережній 28 вересня.

Точну причину суїциду не називають, як і поки не відомо, чи залишив Пчельников передсмертну записку. Однак, припускають, що топменеджер не зміг захистити інфраструктуру від атак українських хакерів. Через війну були збої у роботі РЖД, які не дозволили вчасно здійснювати постачання військових вантажів для окупаційної армії РФ.

З початку повномасштабного вторгнення це вже шостий випадок самогубства серед російського керівництва.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...