"Епоха бідності" для декого вже скінчилась: Нардеп засвітив у Раді годинник Breguet - коштує більше 100 "мінімалок" (фото)

Народний депутат Олександр Пузанов з партії "Опозиційна платформа "За життя" на засідання Верховної ради 28 січня надів дорогий годинник фірми Breguet. Про це свідчить знімок, зроблений фотографом "Апострофа" Олександром Гончаровим в сесійній залі, передають Патріоти України.

На ньому на руці політика красуються годинники Breguet Classique, які в інтернет-магазинах продають за 21,5 тисячі доларів. За нинішнім курсом, такі годинники коштують понад 606 тисяч гривень - або ж понад 100 мінімальних заробітних плат в Україні.

Джерело: Апостроф

"Небезпечні слова": Кремль налякали заяви Макрона і Кемерона про війська в Україні та удари по РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:30

Прессекретар російського правителя Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі стурбовані та вважають "небезпечними" і такими, що "нагнітають напруженість" останні заяви президента Франції та очільника МЗС Великої Британії щодо можливої присутн...

Ворог стягує сили! До 500 тисяч військових: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася, - Павлюк

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:22

Чисельність російських військ на території України значно збільшилася з 2022 року. На тимчасово окупованих територіях перебуває від 510 000 до 513 000 російських військовослужбовців. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олек...