"Епоха бідності" вже скінчилась? Нардеп з "Слуги народу" засвітила в Раді годинник за 3 тис. доларів (фото)

Народний депутат фракції "Слуга народу" Ольга Саладуха прийшла на засідання 4 березня в наручному годиннику, вартість якого майже досягає 3 тисячі доларів, передають Патріоти України.

Відповідний знімок із залу засідання парламенту зробив фотокореспондент "Апострофа" Олександр Гончаров.

Так, на руці політика красуються годинник марки Tag Heuer Formula 1. На офіційному сайті компанії вони продаються за 2,9 тисячі доларів.

Саладуха - голова підкомітету з питань спорту вищих досягнень та спортивної діяльності Комітету ВРУ. У минулому вона є відомою легкоатлеткою. Від партії "Слуга народу" вона балотувалася під 57-м номером.

Джерело: Апостроф

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....