Епоха Зе: З'явилася перша реакція Зеленського на перемогу на виборах президета України (відео)

Володимир Зеленський, який відповідно до екзит-полів, перемагає у другому турі виборів президента, закликав країни колишнього СРСР звернути увагу на Україну і зрозуміти, що все можливо. Про це він заявив після оголошення результатів екзит-полів, зазначають Патріоти України.

"Ми зробили це разом. Зараз не буде ніякого пафосу, я просто хочу сказати дякую: своїм батькам за підтримку і те, що вони це пережили. Моїй дружині за силу і витримку, якби вона раніше почула про мене все, що говорили (під час виборчої кампанії, – "Апостроф"), мабуть вона б не вийшла за мене. Дякую батькам моєї дружини, моїм дітям, усій моїй родині", - сказав Зеленський.

"Всім дякуємо. Дякую "Кварталу 95", який тепер можна називати "Квартал 73". Дякую правоохоронцям за чесну службу, дякую СБУ за те, що тримали мене у тонусі. Дякую усім нашим військовим і волонтерам за те, що ви бережете Україну. Дякую усім журналістам. Дякую усім українцям, які мене підтримали, та усім, які зробили інший вибір. Дякую усім українцям, де б ви зараз не знаходилися. Я обіцяю, що ніколи не підведу вас усіх", - сказав він.

Наостанок Зеленський звернувся до країн колишнього СРСР.

"Поки я ще офіційно не президент, я можу сказати як громадянин України - усім країнам пострадянського Союзу: Подивіться на нас - усе можливо" - наголосив він.

Зеленський заявив, що в квітні промисловість вперше виробить одразу 10 САУ "Богдана"

четвер, 18 квітень 2024, 15:56

У квітні українська промисловість уперше видасть десять самохідних артилерійських установок (САУ) "Богдана". У наступних місяцях очікується ще більша кількість, передають Патріоти України. з посиланням на Telegram-канал президента України Володимира Зе...

Попався: СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував Росгвардію в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 15:50

Служба безпеки затримала поплічника народного депутата Нестора Шуфрича, якого підозрюють у фінансуванні Росгвардії, передають Патріоти України. Дослівно: "Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одного фігуранта у справі народного депутата Нестора Ш...