Ердоган анонсував нові переговори з Путіним і повідомив, хто і де може ухвалити рішення щодо сходу України

Турецький лідер Реджеп Ердоган вважає, що рішення щодо сходу України будуть ухвалені в Туреччині під час можливої зустрічі президента України Володимира Зеленського із Володимиром Путіним. Про це повідомляють CNN Turk та Ocak Media.

Ердоган має намір під час нових переговорів з кремлівським диктатором обговорити війну Росії проти України. Припускають, що бесіда може відбутися вже найближчими днями.

"Можливо, на цьому тижні у нас буде телефонна розмова з Путіним з приводу російсько-української війни. Точкою вирішення кроків, які потрібно зробити щодо Сходу України. Наше бажання — зібрати президентів Росії та України у Стамбулі чи Анкарі. Місцем, де буде ухвалено рішення щодо сходу України, стане Туреччина", - заявив турецький лідер.

"У нас підвищений тиск і прискорене серцебиття": Путін навчив Німеччину боятися, - німецький журналіст

субота, 11 травень 2024, 6:26

Володимир Путін з його постійними ядерними погрозами став для Німеччини "майстром страху", якому регулярно вдається лякати німецьке суспільство. Таку думку висловив колумніст німецького видання BILD Франц-Йозеф Вагнер. "Він знову домігся цього. У нас п...

Надійної техніки на полі бує стане більше: Канадський виробник броньовиків Roshel відкриє завод в Україні

субота, 11 травень 2024, 5:00

Канадська компанія Roshel, яка виробляє броньовані автомобілі Senator зокрема для потреб ЗСУ, планує частково локалізувати своє виробництво в Україні. . Броньовики Senator початково були створені для операцій правоохоронних органів Північної Америки, ...