Ердоган публічно принизив Путіна в Терегані, змусивши чекати на себе: Бункерний дуже нервував (відео)

Президент Росії Володимир Путін 19 липня вирушив із візитом до столиці Ірану Тегеран, де він мав намічені зустрічі з іранським керівництвом, а також з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом, передають Патріоти України.

Турецький лідер прийшов на зустріч із запізненням, тому Путін був змушений стояти на самоті перед групою журналістів. Вони з цікавістю спостерігали за Путіним, який переминається з ноги на ногу, і його багатою мімікою, яка свідчить про те, що йому було складно приховувати роздратування.

Іранські державні ЗМІ ще раз принизили Володимира Путіна, опублікувавши знімок із зустрічі з Аятолою Алі Хаменеї, на якому він постає як прохач. На фото видно, що російського президента посадили на стілець біля стіни на значній відстані.

ГУР проти російського "Тора": У мережі показали, як HIMARS спалив пускову ворожого ЗРК (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:21

На Запорізькому напрямку бійці підрозділу активних дій Головного управління розвідки МОУ спільно із операторами HIMARS виявили та знищили пускову установку зенітного ракетного комплексу "Тор", передають Патріоти України. Деталі: Розвідники зазначають, ...

"Небезпечні слова": Кремль налякали заяви Макрона і Кемерона про війська в Україні та удари по РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:30

Прессекретар російського правителя Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі стурбовані та вважають "небезпечними" і такими, що "нагнітають напруженість" останні заяви президента Франції та очільника МЗС Великої Британії щодо можливої присутн...