Ердогану стало зле під час прямого ефіру, трансляцію перервали

Президенту Туреччини Реджепу Таїпу Ердогану стало зле під час прямого ефіру на телебаченні. Пізніше він пояснив своє нездужання "серйозною застудою", передають Патріоти України.

Як пише Yeni Şafak, у вівторок, 25 квітня, Ердоган виступав із трьома передвиборчими промовами напередодні парламентських і президентських виборів, призначених на 14 травня. Він мав завершити вечір інтерв'ю в спільному прямому ефірі Ulke TV та 7 каналу.

Через щільний графік президента трансляція промови Ердогана почалася на 1,5 години пізніше, ніж планувалося.Приблизно через 10 хвилин після початку шоу, коли ведучий став питати про майбутні перестановки в турецькому уряді, ефір перервали зі словами "О боже!", а камера показала журналіста, який намагався встати із крісла, сказавши: "Рекламу!".

Після 20-хвилинної паузи Ердоган повернувся в ефір, попросивши в глядачів вибачення та побажавши їм здоров'я."Учора і сьогодні було багато передвиборчої роботи. Тому в мене серйозна застуда. Ми подумали, що якщо скасуємо програму, то неправильно можуть зрозуміти. Ми прийшли, бо дав своє слово", – сказав він.

Голова МЗС Латвії пробігла півмарафон заради збору коштів на дрони для захисників України

неділя, 19 травень 2024, 21:17

Міністерка закордонних справ Латвії взяла участь у Ризькому марафоні задля збору коштів на дрони для України, та подолала дистанцію півмарафону – 21 кілометр. У суботу Байба Браже оголосила, що зареєструвалася на дистанцію 21 км, що буде першим її півм...

"Постраждали 13 людей": У міноборони РФ заявили про обстріл Білгородщини

неділя, 19 травень 2024, 20:54

Російське міністерство оборони заявило про нібито знищення 4 повітряних засобів над Білгородською областю. Водночас відомо про буцімто 13 постраждалих. Про це повідомляє міноборони РФ, передають Патріоти України. "Близько 19:00 мск припинено чергову сп...