"Если будет петлять - опубликуем. Но лучше явка с повинной": У "слуги народу", який сидів за побиття, знайшли нову судимість (фото)

У мережі опублікували текст вироку народному депутату від "Слуги народу" Андрію Богданцю, який побив людину під час конфлікту на дорозі. Документ опублікували в Telegram-каналі "Темний лицар", передають Патріоти України.

"Богданець пояснює свою судимість випадковістю, пов'язаною з конфліктом на дорозі "через те, що я воював". Почитайте вирок. Для різноманітності", - йдеться у підписі.

У документі говориться, що в результаті удару Богданця потерпілий отримав травми середнього ступеня тяжкості. При цьому наголошується, що у чоловіка були численні переломи і крововилив в мозок.

Крім того, Telegram-канал запевняє, що у Богданця була ще одна судимість до того, як він відправився в АТО. "Якщо буде петляти - опублікуємо. Але краще явка з повинною", - йдеться в повідомленні.

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...