"Если мы - лицо русского мира, то какая же тогда он ж…а": Блогер з ОРДО розповів, як "вмирає" Горлівка

Іван Приходько. Фото: соцмережі.

Непідконтрольна Україні Горлівка за 7 років бойових дій перетворилася на мертве місто і винен в цьому так званий «мер» міста Іван Приходько. Про це пише один з блогерів ОРДО, передають Патріоти України.
За його словами, саме Приходько «опустив місто до ручки» і зазначив, що Горлівка і до війни славилася своїми убитими дорогами, але такого стану доріг в центрі міста не було ніколи. Блогер пише: «В промышленном городе не осталось предприятий. 9 шахт, Стирол, машзавод, авторемзавод, все порезано и уничтожено. Еле успевают откачивать воду из шахт, но все на таком уровне, что оставшиеся целые насосы работают на износ, и если перестанут откачивать то случится беда. Зато по два раза за год на одной и той же площади кладут плитку, с завода, якобы не принадлежащего никому из семейства Приходько».

Також блогер зазначає, що місто поступово вмирає, а молодь отримує російські паспорти тільки для одного, щоб швидше виїхати з міста в РФ, де за збір яблук платять більше ніж в окопах на передовій. Горлівчанин пише: «Людям надоело вечное списывание городских проблем на войну. Война на окраинах, а п… ц — везде. Но если мы лицо Русского мира, то какая же тогда ж… а».

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...