"Если Путин уйдет в 2024 году, ему на смену придет коллегиальный преемник": Бєлковський розповів, що чекає на Росію (відео)

Можливого наступника президента Росії Володимира Путіна можуть назвати ближче до осені 2023 року. При цьому мова буде йти навіть не про конкретну персону, а про колективного "наступника". Про це у програмі Роксани Руно "Всьо по бєспрєдєлу" на Апостроф ТV розповів російський політтехнолог і публіцист Станіслав Бєлковський, передають Патріоти України.

"Консенсусної фігури наступника Путіна в Росії немає і її не може бути, оскільки Путін як будь-який тактик буде відтягувати це рішення до останнього моменту. Це рішення буде ухвалюватися через два роки - в 2023 році, і тоді, власне, ця фігура і кристалізується", - заявив Бєлковський.

За його словами, важливим періодом в цьому плані повинен стати вересень 2023 року, коли по закону у відставку повинен піти мер Москви Сергій Собянін.

"Фігура наступника президента РФ і наступника мера Москви, передача управління столицею Росії пов'язуються в один вузол, тому я думаю, що до вересня 2023 року така домовленість буде досягнута. При цьому невідомо, чи Володимир Путін збереться йти. Я думаю, що він хотів би, але невідомо, чи це станеться", - додав політтехнолог.

Бєлковський зауважив, що в разі відходу Путіна йому на зміну може прийти колегіальний наступник. "Якщо Путін піде в 2024 році, йому на зміну прийде колегіальний наступник за казахстанським сценарієм. Це буде декілька осіб, які будуть займати найвищі посади в країні, серед буде і президента, але він не буде неподільним володарем країни, яким зараз є Путін", - резюмував Бєлковський.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...