"Если вам отрезать яйца, то перестанете обс...рать": Очільник фракції "ЄдРо" у Держдумі погрожував журналісту-розслідувачу

Відомий своїми скандальними заявами голова фракції президентської партії "Єдина Росія" у нижній палаті парламенту РФ Сергій Невєров змушений виправдовуватися за відправлений з його Facebook-акаунту коментар під приватним дописом журналіста з російського розслідувацького сайту Proekt.media Михайла Рубіна, повідомляють Патріоти України.

Спершу Рубін написав про свого кастрованого кота Усика. За словами журналіста, після кастрування лоток, куди справляє природні потреби тварина, перестав смердіти. Одначе, згодом виявилося, що справа у зараженні Михайла коронавірусом.
Невєров відреагував на далеке від публічної політики повідомлення Рубіна наступним чином: "Міркування про кастрацію котів мене дратують, вони перестають гадити і все таке, але якщо вам відрізати яйця, ви, впевнений, теж перестанете ср*ти разом з усім "Проектом".
Наразі Невєров каже, що його сторінку начебто "зламали" й ображав Рубіна не він, а сторонні особи. Втім, свій доступ до акаунту голови "ЄдРа" у Держдумі РФ вже відновив.
Довідка. Російський сайт "Проєкт" розслідує корупційну та бізнесову діяльність як Володимира Путіна, так і його оточення. Саме там вийшов матеріал про "третю доньку" президента Росії - народжену в Петербурзі Світлану Володимирівну Кривоногих.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу, - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...