"Если завта война...": Лукашенко похвалився поставками від Росії десятків військових літаків, вертольотів, ЗРК С-400

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Росія скоро поставить їм десятки літаків, вертольотів, засоби ППО і, можливо, С-400, повідомляють Патріоти України з посиланням на Белта.

“В ближайшее время (я подписал позавчера распоряжение) из Российской Федерации поставят нам (не буду говорить, какие деньги и что) десятки самолетов, десятки вертолетов, самого важного вооружения ПВО. Может быть, даже C-400. Нам они очень нужны, я уже об этом говорил»”, – заявив він.

Лукашенко додав, що це буде найсучасніше обладнання, яким дооснаститься армія.

Також він заявив, що якщо під час майбутніх військових навчань “Захід-2021” Білорусь побачить, що їй потрібно щось ще, то купить у РФ і поставить на озброєння.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...