"Есть попадание по Иверскому монастырю": Донеччани повідомили про потужні обстріли поблизу ДАПа

У ніч на сьогодні, 17 квітня, жителі тимчасово непідконтрольного українському уряду Донецька повідомляли про масовані обстріли в районі Донецького аеропорту. Про це донеччани писали в соціальних мережах, передають Патріоти України.
За їхніми даними, «гучно» було відразу в декількох районах міста - від бойових дій страждала Путилівка, Октябрьський, Застанційний, Адмінселище. При цьому донеччани повідомляли про влучення снарядів.

«Несколько минут назад зафиксировано попадание по Иверскому монастырю (район Донецкого аэропорта). Местные жители писали, что слышат прилеты», — писали місцеві пабліки вчора близько 21:00.

У районі аеропорту працювали міномети. За даними членів незаконних збройних формувань, за дві години в цьому районі нібито було випущено більше 30 мін різного калібру і кілька протитанкових ракет.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...