"Есть такая партия!": Разумков розповів про бум у "Слузі народу" і "місце під сонцем" для теперішніх нардепів

Зокрема принципово російськомовний політик розповів, чи можуть теперишні нардепи стати членами партії "Слуга народу"

Голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков повідомив, що станом на 31 травня вже близько 20 тис. осіб висловили своє бажання стати членами партії. Про те, чи можуть претендувати на членство колишні та чинні нардепи, він розповів в ефірі соціально-політичного ток-шоу "Голос народу" на "112 Україна", зазначають Патріоти України.

"Станом на сьогодні, на ранок (п'ятниця, 31 травня, - ред.) – я, на жаль, не готовий зараз відповісти – заявок на те, щоб приєднатися до партії "Слуга народу", було близько 20 тисяч. Тому я думаю, що партія "Слуга народу" буде рости в тій же геометричній прогресії, в якій зростала команда Зеленського, починаючи з 1 січня 2019 року", - розповів Разумков.

Він також відповів на запитання, чи можуть нардепи парламенту поточного скликання та колишні депутати стати членами партії.

"Якщо ж ми говоримо про колишніх народних депутатів – я зараз не готовий відповісти, чи будуть вони як члени партії... Йдеться про те, чи будуть вони балотуватися від партії "Слуга народу". На сьогоднішній момент йде відбір мажоритарників - люди подають заявки, проходять досить такий серйозний конкурс, це не просто написати "я хочу бути депутатом" і на цьому все закінчується. Кому буде цікаво – можуть зайти подивитися ці критерії на сайті sluganarodu.ua, там треба заповнити, після цього це резюме з усіма матеріалами буде проходити і СБУ, і достатньо прискіпливо вивчатимуть ці матеріали представники HR-агентств. Так-от, у цьому плані як чинним, так і народним депутатам, які були раніше, не рекомендую витрачати свій час, заходити на сайт, оформляти ось ці речі", - констатував Разумков.


У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...