Естонія тимчасово закрила сухопутний кордон з Росією, названо причину

Естонія закрила сухопутний кордон з Росією. Однак рух призупинили тимчасово, і пов'язано це з демонтажем радянських пам'ятників, наприклад, танка Т-34, в місті Нарва. Відповідна інформація надійшла від росЗМІ з посиланням на очевидців, передають Патріоти України.

Кордон закрили на пункті пропуску Нарва — Івангород. Повідомляється, що бажаючі виїхати з Росії утворили велику чергу. Серед них є жителі Естонії, яких нібито теж не пропускають додому.

Призупинення руху пов'язано з демонтажем радянських пам'ятників у Нарві. Влада Естонії прийняла рішення відправити танк Т-34, обеліск червоноармійцям, плити на Петровській площі та інші меморіали в Естонський військовий музей. Коли відкриється пункт пропуску Нарва — Івангород, поки невідомо.

На концерті Кобзона аншлаг, у ворога масова утилізація бронетехніки: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 30 квітня

вівторок, 30 квітень 2024, 7:53

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 30.04.24 орієнтовно склали:

Свій план: Кім Чен Ин розраховує відновити економіку КНДР завдяки зв’язкам з Росією, - FT

вівторок, 30 квітень 2024, 7:44

Президент Північної Кореї Кім Чен Ин намагається посилити зв’язки з Росією для відновлення економіки КНДР. Відносини російського диктатора Володимира Путіна та Кім чен Ина значно зміцнилися після початку повномасштабного вторгнення Росії до України. П...