"Ета как расія в кандалах!": РосТБ помітило зміни у зовнішності Медведчука після суду по державній зраді (відео)

Російські журналісти звернули увагу на зміну зовнішнього вигляду депутата від ОПЗЖ, кума голови Кремля Віктора Медведчука. В інформаційній програмі кремлівського каналу "Росія 1" журналісти показали ліву ногу Медведчука, до якої прикріплений великий набалдашник, інформують Патріоти України.

Журналісти пояснили, що на нозі Медведчук змушений носити електронний браслет, який здійснює контроль переміщення депутата, що знаходиться під цілодобовим домашнім арештом у справі про державну зраду. На відео російських журналістів звернув увагу автор телеграм-каналу "Телекошмар".

У повідомленні зазначено, що подібні заходи завдають удару по самолюбству Медведчука, який довгий час був головною довіреною особою Путіна з питань України, однак тепер змушений перебувати під цілодобовим держконтролем.

"Ну и настоящий хит! Электронный браслет на ноге Виктора Медведчука внезапно показали на весь бывший Советский Союз, который разбрелся по миру и смотрит путинское телевидение. По-моему, это весьма унизительно как для такого человека, который всю жизнь изображает, что он заместитель Зевса по вопросам Украины", - зазначають у повідомленні.

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...