"Евакуюються на всьому, що може плавати": Військкор РФ розповів про паніку серед окупантів у Херсоні

У Херсоні сотні окупантів поспіхом намагаються евакуюватися з правого на лівий берег. Через відсутність координації та плавзасобів в них розвинулася паніка. Про це в Мережі повідомляють російські військові блогери, передають Патріоти України.

"З місць повідомляють, що у Херсоні серед наших військових почалася паніка. Після початку обстрілів з боку ЗСУ прийшло розуміння, що угода про безпечну евакуацію виявилася міфом. Хто б міг подумати, так? Військові у паніці евакуюються на всьому, що може плавати. При цьому за малі катери, гумові човни мало не бійки, бо на великих переправах є ризик потрапити під обстріл. У Херсоні коротше весело", - написав Alex Parker Media.

Він додав, що ситуація у Херсоні набагато гірша, ніж вони могли собі уявити. "Був розрахунок на якийсь договірняк з евакуацією, який повірив Кремль, але це виявилося кидком. Мабуть, американці пообіцяли, але Україна це проігнорувала. Нині там паніка. Техніку кинуто. За оптимістичними сценаріями ЗСУ захоплять у полон близько 5000 наших військових. За песимістичним у полоні може виявитися все угрупування близько 20 тисяч. Це кінець", - написав військовий блогер.

Перетворили на брухт: З’явилося відео першого ураження російської РЛС "Ястреб-АВ" на Донеччині

вівторок, 16 квітень 2024, 10:54

У мережі з’явилося відео, як українські військові вперше уразили новітній російський комплекс артилерійської розвідки 1К148 "Ястреб-АВ", передають Патріоти України. Це сталося у травні 2023 року на тимчасово окупованій території Донецької області. Віде...

У Кривому Розі чоловік помочився на портрети загиблих Героїв - його батько теж служить у ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 10:44

У Кривому Розі п'яний чоловік помочився на портрети загиблих захисників біля Меморіалу Героїв. Поліцейські повідомили чоловіку про підозру за фактом хуліганських дій. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області, передають Патріоти України. За д...