Езотеричний привід для нападу: У РФ згадали пророцтво 400-річної давності про війну з Україною і Туреччиною

Російські ЗМІ продовжують шукати виправдання для можливої агресії своєї держави проти України. З цією метою вони навіть передрукували з британської Daily Star «пророцтво» знаменитого єврейського рабина Еліяху Віленського (також відомий як Віленський Гаон) 400-річної давності, який нібито передбачив війну Росії з Україною і Туреччиною, повідомляють Патріоти України.

Російські ЗМІ стверджують, що, на думку рабина, після великої війни на Півночі станеться «пришестя Месії» і «остання сутичка християн з Туреччиною», яка обернеться захопленням Стамбула. А почнеться все нібито з анексії росіянами Криму. «Коли ви почуєте, що росіяни оволоділи Кримом, тоді почнуться часи Месії, і кроки його вже можна почути», - наводить видання слова передбачення.
Рабин зазначав, що після захоплення Росією Стамбула (колишнього Константинополя) євреям слід одягатися і постійно носити суботній одяг через близькість пришестя Месії. Це пророцтво опублікував ще кілька років тому правнук рабина Пінхас Уїнстон, який працює над розшифровками пророцтв про апокаліпсис.
Рабин нагадав, що в іудаїзмі є віра в прийдешню війну між «Гогом і Магогом», яка прийде з півночі. Багато хто вважає, що мова йде саме про війну Росії з Туреччиною. «Ці дві нації вже протистояли одна одній і стикалися раніше», - пояснив він.
На думку рабина, якби правителі визнали Бога вищою сутністю, що управляє всім, світ міг би жити правильно і вирішувати всі питання без воєн, але люди занадто самовпевнені. Саме тому після періоду відносного лібералізму завжди йде низка конфліктів.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...