Facebook заблокував сторінку "Книги пам'яті полеглих за Україну"

Інтернет-проект «Книга пам'яті загиблих за Україну» більше не буде представлений в мережі Facebook. Соціальна мережа заблокувала сторінку «Книги» і споріднену сторінку «Стіна народної пам'яті», вирішивши, що фото і біографія українських героїв порушує стандарти Facebook.Про це повідомляють автори проекту на сторінці "Стіна народної пам'яті загиблих за Україну 2014-2018 pp.", зазначають Патріоти України.

"Фейсбук-сторінку проекту "Книги пам'яті полеглих за Україну" сьогодні було остаточно заблоковано, доступ до неї відсутній. Ми подаватимемо апеляцію, але прогнозувати, коли саме її розглянуть та яким саме буде результат, ми не можемо", - зазначено у повідомленні.

Автори проекту оприлюднили скріншоти, з яких випливає, що перед блокуванням соцмережа попередила, що вміст деяких дописів "порушує стандарти Facebook".

У Твіттері проекту автори заявили, що "не будуть видаляти та перевіряти на відповідність до вигаданих стандартів жодного з розміщених на Facebook-сторінці текстового чи медійного матеріалів про героїв, загиблих за Україну".

Сайт "Книга пам'яті полеглих за Україну", де розміщується інформація про тих, воював та загинув за Україну, та аккаунти у інших соцмережах продовжують роботу.

Важливий показник:: Майже 60% громадян країн НАТО підтримують вступ України до Альянсу

неділя, 28 квітень 2024, 6:30

Згідно з опитуванням, проведеним на замовлення German Marshall Fund, у більшості країн НАТО зріс рівень підтримки вступу України до Альянсу, передають Патріоти України з посиланням на управління стратегічних комунікацій ЗСУ. Як зазначає організація Bra...

Лише самих дезертирів - десятки тисяч: Міноборони Великобританії оновили оцінку втрат росіянами техніки та бійців з початку повномасштабного вторгнення в Україну

неділя, 28 квітень 2024, 4:15

За оцінками Міноборони Великої Британії, російські війська втратили вбитими та пораненими близько 450 тисяч бійців, і це без урахування різних ПВК. З початку повномасштабної війни російська армія втратила сотні тисяч військових вбитими та пораненими, а...