"Фактично це теж військова операція": У Міноборони розповіли про "партизанські" методи боротьби з окупантами

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр прокоментувала пошкодження залізничних колій у Білгородській області, яка межує з Україною. Про це вона розповіла 12 квітня в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

"Під час війни в першу чергу руйнується обома сторонами, або якщо їх багато, то більше, об'єкти критичної інфраструктури, військової і логічні об'єкти - це дороги, мости, для того, щоб кожна зі сторін не могла доставити не тільки боєприпаси, а також пальне та провіант. Сьогодні частина Харкова, невелика частина, але блокується ворогом, і частина Харківської області. З нашого боку Збройні Сили всіляко намагаються ускладнити їм процес доставки того, що вони там намагаються накопичити. І фактично це теж військова операція. Тобто там, де навіть не відбуваються активні бої, де триває процес укріплення ворога, там триває і процес протидії. І, власне, це відбувається зараз на Харківщині", - зазначила Маляр.

Водночас вона не повідомила, чи причетні ЗСУ до пошкодження колії у Шебекінському районі Бєлгородської області. Варто зазначити, що пропагандистське росЗМІ повідомило, що в Бєлгородській області в Росії невідомі пошкодили залізничні колії. Раніше під Бєлгородом біля кордону з Україною прогриміли два вибухи. Як повідомили очевидці, вони сталися через кілька днів після того, як РФ звинуватила ЗСУ в нанесенні удару по нафтобазі.

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...