Фантазер-вояка: Шойгу похвалився вже четвертим уявним "захопленням" селища Піски на Донбасі

Керівник російського Міністерства оборони Сергій Шойгу, який впав у немилість у Кремлі через постійні провали російських окупантів в Україні, вирішив порадувати російського диктатора Володимира Путіна уявним довгоочікуваним "досягненням" - нібито агресори знову взяли селище Піски в Донецькій області. Саме так Шойгу процитували російські пропагандистські ЗМІ, передають Патріоти України.

При цьому за останні тижні кремлівська пропаганда повідомляла про "захоплення" даного населеного пункту вже три рази. Тобто зараз Піски вустами Шойгу виявилися "захоплені" вже в четвертий раз.

Як кажуть військові експерти, справа йде так. Після кожного разу, коли російські окупанти з боями входять в Піски, українські військові дають їм жорстку відсіч.

Після цього окупанти відходять. І їм доводиться повторювати спроби захоплення селища. А це, в свою чергу, і дає Шойгу можливість перебувати у фантазіях і хвалитися все новими і новими "перемогами".

Знайшов, де шукати кохання та дружбу: На Росії арештували американського вояка, який приїхав на романтичну зустріч

вівторок, 7 травень 2024, 9:32

Минулого тижня в Росії затримали американського військовослужбовця, який приїхав у російський Владивосток на зустріч з жінкою, з якою мав романтичні стосунки, повідомляє NBCNews з посиланням на речника армії США . За словами чотирьох американських чин...

"Я бачив, як іде боротьба на Донбасі": Австрійський генерал назвав головні помилки Росії під час вторгнення в Україну

вівторок, 7 травень 2024, 8:30

Починаючи повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року керівництво Росії недооцінило готовність українського народу до опору та стійкість Збройних сил. У Кремлі були впевнені, що спротив буде таким слабким, що можна буде швидко взяти Україну...