Фаріон раптом заповажала Зеленського та благає його покарати азовців за "неповагу" до неї

Скандальна екс-нардепка та мовознавиця Ірина Фаріон вимагає від військового командування України "вжити заходів" щодо заступника командира 3-ої ОШБр Максима Жоріна та начальника штабу бригади "Азов" Богдана Кротевича.

У блозі Української правди вона оприлюднила звернення до президента Володимира Зеленського, Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та Міністра оборони Рустема Умерова. Вона скаржиться на "хамську поведінку окремих вояків, що паплюжать честь українського воїна".

За її словами, заступник командира 3-ої ОШБр, майор ЗСУ Максим Жорін та начальник штабу бригади "Азов" майор Богдан Кротевич, які мали з нею конфлікти, "публічно виявили неповагу до пані".

"Дякую за Вашу високу Службу і прошу вжити необхідних заходів щодо хамської поведінки п. Жоріна і п. Кротевича, яка паплюжить честь українського офіцера і кидає тінь на всю українську армію", - написала Фаріон.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...