"Фашист, ненавидящий свою историю и предков!": Заява Гордона про владу Росії зачепила Соловйова (відео)

Дмитро Гордон в інтерв'ю прокоментував зацикленість влади Росії на перемозі в Другій світовій війні, назвавши подію "побєдобєсієм".
Соловйову дуже не сподобалася заява Гордона. Фото: РБК.

У Москві болісно сприйняли нову заяву журналіста Дмитра Гордона про владу РФ, яку він висловив в інтерв'ю з головним редактором радіостанції "Ехо Москви" Олексієм Венедиктовим. У Telegram з образами на журналіста обрушилися лояльні Кремлю ведучі Володимир Соловйов і Роман Голованов, передають Патріоти України.

Гордон в інтерв'ю прокоментував зацикленість влади Росії на перемозі в Другій світовій війні, назвавши подію "побєдобєсієм". "Коли хвалитися сьогоднішнім днем не доводиться, в майбутньому теж купа проблем, тому треба звернути свій погляд у минуле", - пояснив він позицію Кремля.

Журналіст нагадав, що в Радянському Союзі, який виграв війну, такої кількості парадів не було. І після параду 1945 року наступний був організований тільки через 20 років. Розкритикував Гордон і те, що влада РФ відкрила пам'ятник невідомому солдату під Ржевом, коли там до сих пір непохованими залишаються сотні тисяч бійців. "Це побєдобєсіє, підлий пафос, цей цинізм з одного боку, і з іншого боку люди, на яких завжди було наплювати", - сказав Гордон.

У відповідь на критику влади РФ Соловйов і Голованов назвали журналіста "фашистом" і "бандерівцем", звинувативши в "ненависті до історії". "Подивіться, скільки злоби і гнилі в ньому", - написали вони.

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...