"Фашисти і ті не були такими підлими. Стоятиму до останнього": Снайперка "Угольок" розповіла, чому воює проти окупантів

Українські жінки боронять рідну землю разом із чоловіками. Так, в одній з бригад морської піхоти снайпером вже 5 років служить молода тендітна дівчина з псевдо "Угольок". Українка запевняє: воюватиме доти, доки останній російський фашист не забереться з України - живим чи мертвим. Її історію розповіли у Telegram-каналі Сухопутних військ ЗСУ, передають Патріоти України.

Українські воїни розповіли: служити тендітна вродлива дівчина пішла, бо хотіла, аби нею пишався молодший брат. Він, до речі, також присвятив життя захисту України. З 2017 року "Угольок" служила в одному з батальйонів 35 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського. Неодноразово їздила у зону ООС для виконання бойових завдань.

Для себе дівчина обрала непросту професію: вона стала снайпером. У січні 2022 року вона спробувала повернутися до мирного життя: у цьому місяці в "Уголька" закінчився контракт, тож вона вирішила взяти паузу.

Але вже 24 лютого, коли Росія вторглася в Україну, дівчина взяла свій військовий рюкзак, який навіть не встигла розпакувати - і повернулася захищати країну вже як мобілізована. Скільки "Угольок" планує лишатися у війську і для чого вона там - дівчина сама говорить вичерпно чітко і зрозуміло.

"Мочити їх всіх треба! Це не люди. Фашисти і ті не були такими підлими, як ці орки. Ми обов’язково переможемо. Особисто я буду стояти до останнього! Радує, що деякі наші люди відкрили очі, і тепер розуміють, хто є хто!" - каже відважна українка.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...