Фатальна помилка телеканала "ДНР": У прямий ефір пустили кадри тортур цивільного найманцями Росії

На сепаратистському телеканалі Донецька "Юніон" вийшов сюжет про "злочини ЗСУ" з кадрами тортур цивільного. Швидко з'ясувалося, що на фотографії було зображено злодіяння російських окупантів. Про інцидент розповів в Twitter відомий український журналіст Руслан Дейниченко, передають Патріоти України.

Телеканал "Юніон" був розкритикований навіть сепаратистами за те, що випустив в ефір відверту брехню. Справа в тому, що показане фото - це скріншот гучного відео, яке стало надбанням громадськості ще в 2016 році.

У ролику російські найманці в 2014 році забивають нагайками жителя села Комунар Олексія Фрумкіна, прив'язаного до дерев'яного стовпа. Потерпілий, що примітно, був затятим прихильником "ру *** ого миру" і відкрито підтримував РФ. За це і поплатився.

За іронією долі зустріч з російськими окупантами закінчилася для Фрумкіна фатально. Ролик в Мережу був злитий угрупованням "ДНР" "Троя". Він супроводжувався текстом про те, що Фрумкін був забитий до смерті нібито за торгівлю наркотиками російським найманцем на прізвисько Ольхон. Ймовірно, мова йде про колишнього комбата найманців громадянина РФ Максима Тхоржевського. Саме він орудував в ОРДЛО під цим позивним. Доказів, що Фрумкін був убитий, на даний момент немає. Однак чоловіка більше ніхто не бачив після того, як він потрапив в руки Ольхона і його російських товаришів.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...